فروشگاه جامع مقاله ,پروژه , اقدام پژوهی, مقالات ترجمه شده , تحقیق , خلاصه کتب دانشگاهی و نمونه سوالات استخدامی
دسته بندی محصولات

اطلاعیه فروشگاه

توجــــــــه بیش از 90 درصد محصولات فروشگاه ما به دست نگارندگان و مهندسین تیم ما طراحی و تدوین گردیده است. و بخش کوچکی هم در تبادل با همکاران به شرط رضایت کامل صاحبین اثر در اختیار ما قرار گرفته است. در صورت مشاهده پایان نامه خود از طریق بخش پشتیبانی با ما در تماس باشین تا در سریع ترین زمان ممکن حذف شود.

دانلود پاورپوینت نوشابه

دانلود پاورپوینت نوشابه این محصول در قالب پاورپوینت و قابل ویرایش در 25 اسلاید می باشد. اسلاید 3 تاریخچه تولید کوکاکولا  120 سال پیش وقتی دکتر ( جان پمبر تون ) در آزمایشگاه کوچکش با ترکیب چند ماده معجون جدیدی را اختراع کرد و آنرا با نام کوکاکولا به دنیا معرفی نمود ، هیچ گاه فکر نمی کرد که این نوشیدنی روزی چنان مرزهای دنیا را در نوردد که در هر گوشه ای از جهان جزء ثابتی از سفره غذا باشد . این در حالی است که با ور ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

دانلود پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد

دانلود پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد این محصول در قالب پاورپوینت و قابل ویرایش در 14 اسلاید می باشد. اسلاید 2 مقدمه منجمد کردن یکی از اسان ترین و قابل قبول ترین روش های نگهداری مواد غذایی است. یخ زدن باعث کشتن میکروب ها در مواد غذایی نمی شود بلکه سبب کند شدن عمل میکرو ارگانیزم ها شده و با کند شدن تغییرات شیمیایی که بر کیفیت غذا تاثیر می گذارند از خراب شدن انها جلوگیری می کند. اسلاید 3 تغییرات شیمیایی در پی انجماد در طی انج ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

دانلود پاورپوینت مجتمع غذائی رشته به رشته تولید کننده ماکارونی

دانلود پاورپوینت مجتمع غذائی رشته به رشته تولید کننده ماکارونی این محصول در قالب پاورپوینت و قابل ویرایش در 53 اسلاید می باشد. اسلاید 3 مقدمه  مجتمع غذائی رشته به رشته تولید کننده انواع ماکارونی واقع در کیلومتر 17 جاده سنتو مشهد ـ قوچان در سال 1357 تأسیس گردیده است ، مالکیت مجتمع غذائی رشته به رشته خصوصی بوده و ماشین آلات آن توسط شرکت ایتالیایی Braibanti نصب و راه اندازی شده است که کلیه مراحل تولید و بسته بندی محصول اتوماتیک می باشد . و با نام تجار ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

دانلود پاورپوینت کربوهیدرات ها

دانلود پاورپوینت کربوهیدرات ها این محصول در قالب پاورپوینت و قابل ویرایش در 45 اسلاید می باشد. اسلاید 3 کربوهیدرات‌ها     (هیدرات‌های کربن یا مواد قندی) یکی از انواع مولکول‌های زیستی هستند که از نظر شیمیایی آنها را پلی‌هیدروکسی‌آلدئید‌ یا پلی‌هیدروکسی‌کتون‌ می‌دانند. هیدرات‌های کربن از اتم‌های کربن، هیدروژن و اکسیژن تشکیل شده‌اند. کربوهیدرا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

دانلود پاورپوینت روشهای سنجش نسبت درصد چربی شير

دانلود پاورپوینت روشهای سنجش نسبت درصد چربی شير این محصول در قالب پاورپوینت و قابل ویرایش در 54 اسلاید می باشد. اسلاید 3 نانو فناوری یکی از جدید ترین علومی است که در سه شاخه مرطوب ، خشک و محاسبه ای اینده زندگی بشر را دگرگون خواهد ساخت . یکی از مهمترین زمینه های تاثیر گذاری نانو فناوری در زندگی انسان ، علم غذا است که به دلیل احتیاج روزمره و دائمی انسان به غذا هر گونه تغییر و تحو لی در ان نقش به سزایی در تغییر کیفیت زندگی انسان خواهد داشت . لذا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

دانلود پاورپوینت سیاستهای تبلیغاتی در صنایع مواد غذایی ایران

دانلود پاورپوینت سیاستهای تبلیغاتی در صنایع مواد غذایی ایران این محصول در قالب پاورپوینت و قابل ویرایش در 22 اسلاید می باشد. اسلاید 2 مقدمه  انسان امروز ، زیر بمباران شدیدی از تبلیغات زندگی می کند . تعداد آگیههای تلویزیونی که فرد در زندگی می بیند به حدی زیاد است که باور آن حتی برای خودمان که زیر فشار چنین حجم غریبی هستیم مشکل است .  یک میلیون آگهی در مدت حیات یک فرد ایرانی به قدری زیاد است که بدون شک تاثیری عمیق به درون فرد و ارتباط او با افر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

دانلود پاورپوینت سموم مواد غذایی

دانلود پاورپوینت سموم مواد غذایی این محصول در قالب پاورپوینت و قابل ویرایش در 22 اسلاید می باشد. اسلاید 3 سم مرگبار در چیپس و سیب زمینی سرخ کرده  شما چیپس زیاد می خورید؟ مصرف روزانه سیب زمینی سرخ شده شما بالا است؟ پس دقت کنید! زیرا سیب زمینی سرخ شده و چیپس سالانه قربانی های زیادی می گیرند! دانشمندان موفق به کشف ماده بسیار سمی به نام"آکریلامید" شده اند که به خصوص در سیب زمینی سرخ کرده و چیپس به وفور یافت می شود. اسلاید ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

دانلود پاورپوینت روشهای سنجش نسبت درصد چربی شير

دانلود پاورپوینت روشهای سنجش نسبت درصد چربی شير این محصول در قالب پاورپوینت و قابل ویرایش در 41 اسلاید می باشد. اسلاید 2 دسته اول_ روشهای حجمی  در اين دسته از روشها قسمت غير چرب شير در اسيد سولفوريک حل شده و قسمت چرب پس از سانتريفوژ کردن در ستون مدرجی اندازه گيری می شود. روشهای حجمی بعلت سرعت در عمل در آزمايشهای روزانه بکار ميروند. مهمترين و متداولترين روشهای حجمی عبارتند از: روشهای Gerber و Babcock اسلاید 3 دسته دوم_ روشهای وزنی&n ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

دانلود پاورپوینت روش تیتراسیون فرمل

دانلود پاورپوینت روش تیتراسیون فرمل این محصول در قالب پاورپوینت و قابل ویرایش در 42 اسلاید می باشد. اسلاید 3 اسيدينه ای را که در واکنش فوق ظاهر ميگردد ميتوان در مجاورت فنل فتالئين با سود تيتره نموده و از روی عبارت پروتئين به نسبت درصد پروتئينهای موجود در شير پی برد. عيار پروتئين که به (Eiweisstiter=Et) نشان داده ميشود عبارتست از تعداد ميلي ليترهای سودکه برای 25 ميلي ليتر شير لازم است تا پس از اضافه کردن فرمالدئيد در مجاورت فنل فتا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

دانلود پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی

دانلود پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی این محصول در قالب پاورپوینت و قابل ویرایش در 46 اسلاید می باشد. اسلاید 2 مقدمه هدف و دامنه کاربرد  نکات بهداشتی در مرا حل کاشت , داشت و برداشت . واحد تولیدی مواد غذائی :طرح و امکانات واحد تو لید مواد غذا یی : ضرورت های بهداشتی  ضرورت های بهداشتی و سلامت فردی کارکنان ضرورتهای  بهداشتی در تولید  ویژگیهای فرآورده نهایی اسلاید 3 پیشگفتار  استاندارد رعایت اصول کلی بهد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان
تعداد صفحه(4):
پرفروش ترین محصولات